Snygga smycken som passar din outfit

Smycken som passar med dig och din klädsel kan vara svåra att hitta. Som tur är finns lösningen närmare än du tror. Du kan nämligen kolla på nätet där det finns ett stort utbud av smycken som passar olika stilar. Jämför smycken innan du väljer vad du ska satsa på.

Smycken för din personlighet

När du ska på något event eller bara vill vara vacker till vardags är diamanter eller pärlor ett självklart val. Dessutom är det fint att kombinera olika juveler och typer av smycken med varandra. Ett litet dilemma kan vara att välja mellan diskreta smycken eller mer iögonfallande alster. Det viktigaste är dock att du trivs med smyckena för då kommer din egen charm att lysa ikapp med diamanterna!

Design

Designen är viktig för vad smycket utstrålar, men vilken typ av ädelmetall och färg har också betydelse. Du kan till exempel välja vitt eller rött guld, eller silver. Smyckestrender som kommer starkt just nu är tennisarmband med diamanter. Det är också en het trend att bära många armband på samma handled och helst så kallade ”kknekkis”. Pärlhalsband med diamantlås i guld eller silver och flera ringar på varje finger är också modernt. Tänk lager på lager. Och glöm inte öronen, stora örhängen är inne i år.