Basgarderoben

wardobeAlla borde satsa på att köpa in en basgarderob. Det är genom den som du kan skapa hundratals olika utstyrslar genom några välvalda plagg och accessoarer.

Linnen

Köp hem några mörka och ljusa linnen. De ska inte ha några tryck eller detaljer, då kan de användas som underlinne också. Du kan gärna ha några längre linnen också som passar utmärkt till leggings.

Leggings

Du ska så klart ha några leggings i garderoben. Under sommaren är de svalkande och sköna, under vintern kan de agera sköna långkalsonger. Helt svarta fungerar till nästan allt, du kan gärna ha både matta och blanka. Därefter kan du ha några i en rolig färg eller med tryck för att liva upp en mörk utstyrsel.

Jeans

Alla garderober ska innehålla ett par snygga jeans. Satsa på lite dyrare varianter som har starka sömmar, de håller längre och kommer bara att få snygga slitningar med åren.

Kappa

För fina middagar, för att känna sig lyxig och snygg, och för att hålla rumpan varm om vintern, är kappan det perfekta valet. Kappan kan antingen vara en dyrare ullkappa från NK eller en värmande kappa från en sportshop.