Skönaste plaggen i höst

Hösten handlar om att mysa, känna lugnet och sakta men säkert börja nynna på julsånger. Naturen är som vackrast i hundratals nyanser av grönt och brunt. Modet reflekterar säsongen perfekt det här året. Här är våra rekommendationer för att mysa in hösten på riktigt:

En skön BH

Tidigare har vi skytt BH, den har varit ett nödvändigt ont. Nu är nog alla trötta på BH:ar som skaver och lämnar märken. Marknaden har lyssnat och dagens BH är i mjukare material med mycket stretch. Tyget täcker hela bysten och håller dem på plats, även varianterna med bygel följer kroppens former. Alla former är välkomna och du kan bära BH:n hela dagen istället för att vänta tills jobbet är över så du slipper den.

Mjukisbyxor

Dyk in i ett par stora mjukisbyxor. I höst behöver inte byxorna sitta tajt över benen och rumpan, du kan unna dig ett part stora byxor som hänger skönt längs höften. Vid kyligare dagar kan du ha ett par långkalsonger under och fortfarande känna dig fri. En av de populäraste modellerna har avsmalnade ben och fickor, byxor som du kan shoppa i utan att någon lyfter på ögonbrynen.

Kappan

Även kapporna den här hösten är mer i oversizemodell. I den får du plats med båda två eller tre extra lager. Ingen missade den kalla och långa vintern vi hade förra året, med rätt kappa kan du skjuta bort kylan nästan hela vintern utan att behöver byta jacka. Höstkappan är lätt fodrade och i mörka naturfärger likt röda lönnblad, det sista gröna gräset och de mångskiftande björkarna. Det finns flera mönster att välja mellan också, de skotskrutiga och leopardmönstrade är tillbaka i alla butiker!

Värme

Allting som ger lite extra värme är uppskattat under hösten. Det är inte bara mjukisbyxor och sköna kappor som hjälper till, det är också skönt med ett härligt underställ. Om du gillar att vara ute och träna ska du definitivt skaffa underställ i ull, det transporterar bort fukt och håller dig varm. Om du ska sitta i soffan och mysa är det aldrig fel med riktiga raggsockar. Känner du dig frusen på jobbet kan du ta med en extra stickad kofta i modell större. Oavsett hur många lager du har på dig kan du ta på koftan när du känner dig frusen.