Passande mode för alla

Alla ska ha rätten att kunna klä sig snyggt, oavsett hur deras kropp ser ut och fungerar. Oavsett om du lider av övervikt, funktionsnedsättning eller något annat finns det mode som passar just dig, men du kan tyvärr behöva leta lite noggrannare. Dock finns det företag som satsar på mode för alla, oavsett deras förutsättningar, vilket är någonting vi hoppas ska öka mer och mer.

Plussize mode

Överallt kan överviktiga läsa om knep för att dölja magen, men det är inte alltid så enkelt när klädutbudet inte är så stort. Dock har det på senare år blivit allt vanligare att såväl varumärken som butiker utökar sitt sortiment med plussize-storlekar. På så sätt kan du klä dig snyggt och moderiktigt oavsett vilken kroppsbyggnad du har. Det är oftast på nätet du hittar störst utbud inom kategorin.

Kläder för rullstolsburna

Om du har en funktionsnedsättning som innebär att du måste använda dig av rullstol bör du ta en titt på wheelwear.se. Det är en blogg som specialiserat sig för kläder till rullstolsburna personer. Kvinnan som skapat bloggen är gift med en rullstolsburen man och vill förbättra utbudet av kläder som sitter bra även på dig som måste sitta i rullstol. Alla har rätt till moderiktiga och snygga kläder oavsett deras förutsättningar.