Handla mer hållbara smycken

Det är genom ett aktivt val du kan påverka miljön och klimatet du just nu lever i. Men på vilket sätt kan vi kombinera passionen för vackra smycken och viljan att vara miljösmarta?

Att vara medveten om vad för smycken du köper och från vilken leverantör är det första steget. Förutom begagnade smycken kan du handla hållbara smycken från återvunnet material.

Hållbarhet är en ny riktning och rörelse som hjälper oss ta hand om både planeten och oss själva. Ett smycke gjort på återvunnet material lockar fram det vackra i det enkla och möter varje kvinnas unika stil och skönhet på ett miljövänligt sätt.

Smycken med historia

Dessutom får du ett helt nytt smycke som bär på en magisk historia från det återvunna materialet. Ett sätt är att köpa hållbara smycken som är tillverkade från återvunnet material. Läs mer på nätet om smyckestillverkning på ädelmetaller som återanvänts.

Precis som varje smycke är unikt är också våra sätt att vilja bära dem på. Ett smycke är ett sätt att uttrycka oss på och det gäller givetvis även om vi väljer att använda ett smycke som är hållbart tillverkat. Det kommer att hålla i generationer framåt och glädja andra.