Bästa plaggen i din garderob!

Vilka kläder man väljer att bära är helt individuellt. En del trivs bäst i jeans och t-shirt medan andra vill ha 50-talsklänningar eller mysbyxor. Men för den som vill vara sitt bästa jag, finns det en del plagg och prylar som borde finnas i alla garderober.

Självhäftande BH

Perfekt när du vill ha en axellös klänning eller linne med halterneck och samtidigt ha lite stöd för bysten. En självhäftande BH håller bysten på plats, täcker bröstvårtorna och går att använda flera gånger. Majoriteten av modeller går att anpassa efter olika bröststorlekar men för dem med väldigt stora bröst kan självhäftande BH:ar ha svårt att få brösten att ligga mot kroppen när du rör dig.

Gördel

Har du en dag du känner dig lite uppblåst? Eller har semester satt sina spår och du har fått lite mage? Eller vill du helt enkelt känna dig mer fast runt höfter och rumpa? En gördeltrosa är utmärkt för att hålla mage och rumpa på plats. Du kan ta på den tajta klänningen eller byxorna utan att oroa dig för veck eller plutmage när du sitter. De finns i olika styrkor samt längder. En del går ända upp till bysten.

 Leggings

Ett par sköna leggings med superstretch är det perfekta plagget när du bara vill känna dig bekväm, utan att offra stil. De fungerar under långpromenaden, som sovplagg eller på stan. Leggings kommer i alla former och färger, se till att du har ett gäng i olika färger så du alltid kan matcha din komfort med din outfit.

Hållningsväst/hållningstopp

En väst eller topp och tvingar dig att hålla kroppen i bästa, ergonomiska situation är guld värd om du har ett kontorsarbete eller står statiskt långa stunder. Du blir konstant påmind om hur du borde hålla kroppen och minskar risken för belastningsskador och värk. En väst eller topp går smidigt att gömma under dina vanliga kläder.