Pimpa din Telefon

shutterstock_358096250

Vi har alla nog känt oss lite avundsjuka på någon som visat upp sin senaste mobil eller liknande tekniska prylar. Man blir alltid lite sur över att man själv inte har råd att köpa den senaste Apple- eller Androidprodukten. Läs då noga igenom denna lista som kan göra att du får den där häftiga mobilen utan att bekosta en halv förmögenhet.

Byta mobilskal

De flesta av er läsare äger säkert en iPhone och till i stort sett alla iPhones så finns det en stor mängd utav skal som man kan ha. Oavsett om du vill ha en flagga eller en karaktär från Batman så finns det att få tag på. Det viktigaste att tänka på är att med ett nytt mobilskal så kan du enkelt imponera med din telefon.

Headset

Idag finns det ganska många saker att skaffa till sin telefon och ett bra headset är nästan givet. Dock så ser man ofta att folk nöjer sig med ett enkelt par av hörselsnäckor istället för ett hög kvalitativt headset. Skillnaden dock är att med ett bra headset så sitter dom på öronen eller runt om och det är bekvämare än ett par hörselsnäckor. Du får bättre ljud som inte heller ökar risken för hörselskador, förutsatt att du inte spelar upp ljud för högt. De må vara kostsamma men äger du ett par headset så kan du enkelt visa upp dem.

Mobilsmycken

Detta är något som är väldigt stort i Japan och Korea men har inte riktigt slagit igenom i västvärlden. Det är nämligen små accessoarer som du knyter fast på mobilen och med dessa så gör du din mobil mer personlig. Dessa små prylar kan vara allt ifrån en liten smiley till något djur eller ett föremål och vill man kan man alltid göra egna!

Unik ringsignal och meddelandesignal

Vill du sticka ut ur mängden utan att det syns? Byt ringsignal eller meddelande signal då! Detta gör du enkelt i inställningarna, se bara till att du lagt in musik på mobilen och sedan är det fritt fram att välja din favoritlåt som ny ringsignal.