Måsten i alla kvinnors garderober

En egen stil är oundvikligt när man köper kläder. Vad du gillar kanske din vän hatar, men du köper så klart plaggen som du vill ha. Att ha en unik och egen stil betyder inte att du inte kan gynnas av en del standardplagg i garderoben och vara redo på det mesta.

Smycken

Se över vilka smycken du faktiskt äger. Säkerligen ligger det klenoder från ungdomsåren kvar i botten. Rensa bort dem du inte längre använder och skänk smyckena som har dålig kvalité. Satsa på en handfull smycken av varje sort för att få ruljans på accessoarerna och köp inte det billigaste. Skaffa ett par vackra silverörhängen som du kan ha på vardagen och ett till par som passar bättre till fest och högtider. Ett enklare halsband och ett mer dekorativt samt armband i olika material och storlekar.

Plagg att förstöra

Alla garderober behöver en uppsättning kläder som du kan fläcka ned med gott samvete. Du vet aldrig när du blir pysselsugen eller ska börja måla om väggarna i hemmet. Då är det dags att ta fram kläderna med alla fläckar och de små hålen. När en t-shirt eller ett par mjukisbyxor fått sin första reva eller fläck som du inte får bort, kan du lägga dem längst inne i garderoben i väntan på en pysseldag.

Baskläder

Baskläder kan vara det enklaste du har tillåtelse att bära på jobbet eller plagg som får dig att smälta in i massan. Helfärgade plagg i bomull eller funktionsmaterial som saknar utsmyckningar. Korta och lång linnen, leggings, t-shirts och huvtröjor. Skaffa en hel uppsättning av dessa så kan du kombinera fritt med färggladare plagg eller använda bara baskläderna när du inte har lust att bära färg.