Förnya håret snabbt och enkelt

Vårt hår är en stor del av vår look. Vid varje tillställning tittar vi ju inte bara på kläderna utan även hur håret fungerar med helheten. Men ibland känns det inte som man kan göra något som verkligen passar eller så känner man bara att man gjort samma sak om och om igen och får ingen variation. Då kan det vara dags att förnya håret.

Skaffa förlängningar

Oavsett om man har kort, medellångt eller långt hår kan man få så många fler möjligheter genom lite extra längd på håret. Kan man inte vänta på att det växer ut eller om man inte är nöjd med sin maxlängd är ju hårförlängningar det solklara valet. Medan det finns riktigt ordentliga förlängningar som måste sättas in av en expert finns det även enklare varianter man kan sätta in och ta ut själv vid behov. Vilket kan vara perfekt för exempelvis en fest eller liknande tillställning.

Färga håret

Hårets färg har en större inverkan än många först tror. Mycket på grund av att vi är van att se oss själva och andra med en och samma hårfärg hela tiden. Att testa på en ny hårfärg är ett stort steg att ta och något man bör göra med omsorg för att undvika misstag och få ett riktigt bra resultat. Gör man det själv hemma är det smart att kolla upp ett och annat först. Går man dock till en salong kan man alltid samråda med frisören om vad som skulle passa bäst.

Accessorera mera

Man kan också få stor effekt av hur man använder accessoarer i håret. Hårklämmor, hårnålar, diadem, hårband och mycket annat kommer i en mängd olika varianter idag och kan snabbt förändra utseendet av en annars enkel frisyr. Var dock försiktig med mängden accessoarer på en och samma gång. Less is more är ett väldigt händigt uttryck att komma ihåg.